SECTURA d.o.o.

CIJEVI

Pružanje svih materijala i usluga potrebnih u sustavu cjevovoda za energetiku i kemijske industrije, s posebnim naglaskom na industrije prerade plina, petrokemijskoj, rafinerijskoj, offshore, energetske i nuklearne industrije. Možemo nabrojati iznimno široko raspon od ugljičnog čelika, nehrđajućeg čelika, legiranih čelika, kao i specijalno proizvodenih cijevi.

više...
FITINZI

Nudimo čeono zavarene i natično zavarene čelične fitinge za upotrebu u tlačnim cijevima i izradi tlačnih posuda za korištenje na niskim,umjerenim i povišenim temperaturama. Naš asortiman proizvoda je od 1/2 "do 60" u različitim dubinama i materijalnim razredima. Naše glavne stavke su: podjednaki i reducirani T-komadi,rešetkasti T-komadi, poprečni T-komadi, koncentrični i ekscentrični križevi reducira, ASME kape,ASME koljena...

više...
PRIRUBNICE

Prirubnice su naš glavni proizvod. Naš proizvodni asortiman obuhvaća sve glavne nacionalne i međunarodne standarde za dimenzioniranje. Zavareni dugi vrat, okretne ploče, fiksator i drenažni prsten, Weldoflanges, koljenaste prirubnice i stavke po crtežima.

više...
ZAPORNA ARMATURA

Isporučujemo kuglaste ventile: klinasti, plutajući, podmorni,kompaktan,kombinacija dva zasuna i by-pass ventila za izoliranje mjesta popravka.
Ostalo: zasuni - ravni, protupovratni, leptir, sigurnosni i pogoni za ventile.
Veličina: od 1/2 "do 60"

više...
VIJCI, MATICE, PODNE REŠETKE, LIMOVI

Matice za različite namjene u različitim materijalima i dimenzijama. Vijci različitih dimenzija, oblika i primjena. Rešetke izrađene od čeličnih traka,križno poredanih i zavarenih. Vruće i hladno pocinčane. Limovi u roli i traci, limovi u pločama, limovi crni(aluminijski obojeni i neobojeni, pocinčani obojeni i neobojeni, bakar,hladnovaljani, toplovaljani, rebrasti, suza)...

više...
PUMPE

- Centrifugalne pumpe
- Potopne pumpe
- Vatrogasne pumpe
- Pumpe za industrijske strojeve
- Plivajuće pumpe
- Cirkulacione pumpe
- Ručne pumpe za vodu
- Pumpe za tlačne probe

POSEBNA PONUDA

- Elektrode i žice za zavarivanje
- Aparati za zavarivanje
- Plinska oprema za zavarivanje i rezanje
- Rezne i brusne ploče
- Kvarcni pijesak za pjeskarenje i rezanje
- Profesionalni alati u industriji
- Zaštitna zavarivačka oprema i potrošni materijal

više...